[copy] [copy]

from €10,000 (50%)

Zet u ook stappen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in het Radboudumc?
Wij vragen u om vóór of mét patiënten met hart- en vaatziekten in beweging te komen. Hoe u gaat bewegen, doet er niet toe. Wandel, fiets, roei, voetbal, hockey of volleybal om geld in te zamelen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in het Radboudumc. 

Iedereen kan meedoen!
Jong en oud, groot en klein, individuele sporters en teamsporters. Of u nu 5, 25 of 120 km aflegt of u speelt een wedstrijd, toernooi of hele competitie. U bepaalt uw eigen route en u kunt op ieder moment beginnen. 

Uniek sportshirt
Deelnemers aan het project “Stappen voor stappen in onderzoek naar hart-en vaatziekten” ontvangen na inschrijving een uniek shirt waarmee u kunt laten zien waarvoor u in actie komt.

Hoe werkt het?
Wilt u deze uitdaging individueel aangaan, klik dan op "Start actie" en doorloop de stappen. Omschrijf uw doel, geef aan hoeveel geld u wil ophalen en waarom u dit belangrijk vindt om te doen. We vragen iedere actie-starter € 25 inschrijfgeld. Dit bedrag wordt bij de donaties meegeteld. 

Heeft u uw doel behaald? Laat het ons dan weten via info@radboudfonds.nl. Wij volgen u graag.

Uw eigen actiepagina
Door de actie te starten via bovenstaande stap heeft u uw eigen persoonlijke actiepagina. Met een foto wordt uw actiepagina nog mooier en persoonlijker. Deel uw persoonlijke actiepagina daarna met zoveel mogelijk bekenden en vraag ze u te sponsoren. 

Team
Maar u kunt de uitdaging ook in teamverband aangaan, maak een team aan via "Start actie" en kies voor team. Hierna kunnen teamleden via "Start actie" kiezen voor 'Teamlid' en zo worden de krachten gebundeld.

Innovatief onderzoek
We kunnen hart- en vaatziekten inmiddels veel beter voorkomen en behandelen dan enkele decennia geleden. Desondanks zijn hart- en vaatziekten, zoals een hartinfarct, herseninfarct of etalagebenen nog steeds de belangrijkste oorzaken van ziekte en sterfte in Nederland. Het is van groot belang beter te kunnen voorspellen wie een dergelijke ziekte gaat krijgen en wie niet. En ook is het belangrijk nieuwe behandelingen te vinden die deze ziekten nog beter kunnen voorkomen of behandelen. Juist dit zijn dan ook de onderwerpen waar onderzoekers van het Radboudumc onderzoek naar doen. Met uw actie ondersteunt u het Radboud Fonds en daarmee belangrijk onderzoek naar hart-en vaatziekten in het Radboudumc.

View all
€250 15-01-2024 | 23:29 To: Cardiologie Radboudumc
€10 18-11-2023 | 23:59 To: Stappen zetten voor onderzoek naar Hart- en Vaatziekten
€10 18-11-2023 | 19:18 To: Ik zet stappen voor stappen in onderzoek naar hart-en vaatziekten!
€25 18-11-2023 | 16:00 To: Stappen zetten voor onderzoek naar Hart- en Vaatziekten